banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ŞEHİT BABASI: DİMDİK AYAKTAYIZ
 Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Ortaklar köyü kırsalında Pkk'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan 5 askerden, 25 yaşındaki Uzman Çavuş Bilal Akgün'ün Kahramanmaraş'taki baba ocağına ateş düştü. Metanetli duruşuyla dikkat çeken baba Mustafa Akgün, "Dimdik ayaktayız. Allah dinimize, milletimize zeval getirmesin." dedi.

Şehit Uzman Çavuş Akgün'ün acı haberi, merkeze bağlı Dereli köyünde oturan ailesine İl Jandarma Komutanlığı yetkililerince verildi. Acı haberle birlikte şehidin baba ocağından feryatlar yükselirken, sinir krizi geçiren anne Dilber Akgün'e, sağlık ekipleri müdahale etti. Ağıtlar yakan anne Dilber Akgün'ü, taziyeye gelen yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Şehit Akgün'ün, 1 hafta önce izne geldiği, baba evinden ayrılarak birliğine teslim olduğu öğrenildi.

"ALLAH DİNİMİZE, MİLLETİMİZE ZEVAL GETİRMESİN"

Metanetli duruşuyla dikkat çeken baba Mustafa Akgün, oğlunun bir hafta önce izninin bittiğini belirterek, Hakkari'ye döndüğünü söyledi. Akgün, "Bilal, Kurban Bayramı'nda yanımızdaydı. Bir ay önce de Ankara'ya keskin nişancılık eğitimi almaya gitti. Eğitiminin ardından yanımıza gelerek 20 gün izin kullandı. Birliğine döneli bir hafta olmuştu. Akşam üzeride şehadet haberini aldık. 3 oğlum daha var. Onlar da askere göndereceğim. Vatanımızı bekleyen askerlerimizi Allah korusun. Yapacak bir şey yok. Bilal'i bize Allah verdi, geride Allah aldı. Dimdik ayaktayız. Allah dinimize, milletimize zeval getirmesin." diye konuştu.

Bekar olan Uzman Çavuş Akgün'ün, 2'si kız, 4'ü erkek 6 çocuklu ailenin en büyüğü olduğu öğrenildi. Şehidin naaşının, yarın Kahramanmaraş'ta toprağa verilmesi bekleniyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol