banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

SANKO ÜNİVERSİTESİNDE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

24 Kasım Öğretmeler Günü dolayısıyla mesaj yayımlayan Prof. Dr. Güner Dağlı, Büyük Önder’in 1928 yılında Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul ettiği 24 Kasım tarihinin, 1981 yılından bu yana ‘Öğretmenler Günü’ olarak kutlandığını anımsattı.

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, medeniyetlerin ve milletlerin sağlam temeller üzerinde yükselmesinin mimarı olan öğretmenleri, ‘Dünyanın her yerinde öğretmenler, toplumun en fedakâr ve saygıdeğer insanlarıdır’ sözleriyle onurlandırdığını kaydeden Prof. Dr. Dağlı, mesajında şu ifadeleri kullandı:  “Çağdaş bir bilim ve eğitim yuvası olan SANKO Üniversitesi çatısı altında, Büyük Önderimizin biz eğitimcilerden beklediği sorumlulukları yerine getirmek ve O’nun izinden yürüyen gençler yetiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Başöğretmeniz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, üzerimizde emeği olan tüm eğitimcilerimizin önünde saygıyla eğiliyor, Öğretmenler Günümüzü kutluyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol