Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

SANKO ÖĞRENCİLERİNİN SATRANÇ BAŞARISI
 Şehitkamil Belediyesi Atatürk Spor ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen turnuvanın ödül töreni, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, veli ve öğrencilerin katılımıyla yapıldı. 



Özel Sanko Okulları öğrencileri, farklı yaş kategorilerinde aldıkları derecelerle turnuvayı başarıyla tamamladı.16 yaş genel kategorisinde yarışan Özel Sanko Koleji öğrencisi Ahmet Turan Ünlü ve 12 yaş genel kategorisinde Özel Sanko İlköğretim öğrencisi Asrın Balaban birinci olarak kupa, madalya ve başarı belgesi almaya hak kazandı.

Özel Sanko İlköğretim Okulu öğrencilerinden 7 yaş genelde yarışan Arda Çekem ikinci sıradaki yeriyle kupa, madalya ve başarı belgesi alırken, 8 yaş genelde Talu Kervancıoğlu altıncı,12 yaş genelde İbrahim Emir Kafadar beşinci olarak madalya ve başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, turnuvada başarı gösteren öğrenci ve öğretmenlerini kutlayarak, şunları söyledi:
‘’Sağlam bir altyapı ile yetişen öğrencilerimiz aldıkları derecelerle bunu kanıtlamaktadır. Sanatın, sporun, sosyal çalışmaların ve akademik bilginin hep birlikte başarıyı getireceğine inanarak yürüttüğümüz programlarımız öğrencilerimizin başarılı ve sağlam adımlarla yürümesini sağlamaktadır.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol