banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

SANKO MAKİNA TANITIM GÜNLERİ
 Kastamonu’da halka açık bir alanda sergilenen ve ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan MST marka bekoloder ve telehandlere (teleskobik forklift) ilişkin soruları, bölge sorumlusu Erkan Bahadır ve bölge yetkili servisi Mehmet Bayraktar yanıtladı.



Sanko Makina olarak, Kastamonu’da düzenledikleri bu organizasyonun, farklı illerde de gerçekleştirileceğini belirten MST Satış Direktörü Harun Arab, satış ve satış sonrası hizmetler konularında müşterilerle sürekli temas halinde olacaklarını söyledi.
Arab, “Bu organizasyonlarla iç sinerjiyi artırmayı, müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve dileklerini dinlemeyi amaçlıyoruz. Bu organizasyonları yeni yılda da artırarak devam ettireceğiz” dedi.



SANKO MAKİNA
Sanko Makina, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde 42 bin metrekare alan üzerine kurulan ultramodern üretim tesislerinde pazar ve müşteri talepleri doğrultusunda araştırma ve geliştirme faaliyetleri sonucu yüksek performanslı iş makinaları üretimi gerçekleştiriyor.
MST markası ile üretilen iş makinalarının konforu, kullanım rahatlığı, düşük yakıt sarfiyatı ve satış sonrası hizmetlerin 24 saat kesintisiz sürdürülmesi, yurtiçi ve yurtdışındaki kullanıcıların tercihinde etken oluyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol