Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

SAKARYA-DURAKLI TAZİYE EVİ AÇILIYOR
 2 Kasım 2012 Cuma günü saat 11.00’de açılışı yapılarak hizmete sunulacak taziye evi Kahramanmaraş Belediyesi’nin yaptırdığı 7. taziye evi olacak.

3 Bin metrekare alan üzerine kuruldu

1 yıllık bir çalışma içerisinde tamamlanan Sakarya-Duraklı Taziye Evi; Sakarya Mahallesi ile Duraklı Mahallesi sınırlarının kesiştiği Ali Yaman Caddesi üzerinde, 5 Nisan İlköğretim Okulu doğusunda bulunan toplam 3000 m² alan üzerinde 200 m² kullanım alanına sahiptir. 

Taziye evi 2 katlı, 1 inci ve 2 nci katın toplam kullanım alanı 400 m² olup, 1 inci katta erkekler için taziye bölümü, 2 inci katta ise bayanlar için taziye bölümü mevcuttur. Üst kat çatısı da profil çatıyla kaplanmıştır.

Taziye evinin içerisi kombili, kaloriferli ısıtma sistemi ve salon tipi klimalı soğutma sistemi ile donatılmıştır.

1 inci ve 2’nci katta taziyelerin kabulü için 70 m² salon, yemek verilmesi ve yenmesi için de 30 m² mutfak, 30 m²’de yemekhane bulunmaktadır. Bunların dışında her iki katta çay ocağı, abdesthane, wc ve depo da mevcut bulunmaktadır. Ayrıca 2 nci katta bulunan bayanlar bölümü 70 m²’lik yazlık teras alanına sahiptir.

Sakarya-Duraklı taziye evinin yapım maliyeti, çevre düzenlemesi de dâhil yaklaşık 250.000,00-TL’yi bulmuştur. Tefrişatının maliyeti ise yaklaşık 100.000,00-TL’yi bulmuştur.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol