banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

SAĞLIK HİZMETLERİNDEKİ OLUMLU GELİŞME
 Okay yaptıgı yazılı basın açıklamasında;  “Ekonomik gelişimini tamamlamış ülkelerin birçoğunda vatandaşlar ek protokol ya da kaynaklarla sağlık güvencelerini tamamlamaktadırlar. Oysa ülkemizde sosyal düzeyi ne olursa olsun işçimiz, işverenimiz, köylümüz, esnafımız ve memurumuz ayırım yapılmaksızın sağlık imkânlarından en üst seviyede faydalandırılmaktadırlar. Devletimizin sağlık kurumları Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkese zengin fakir ayırımı yapmaksızın kapılarını açmaktadırlar. Bu eşsiz hizmetin vatandaşımızın gönlünde bir karşılık bulduğunu görmekteyiz. Zira her fırsatta başbakanımıza ve hükümetimize dualar bu vesileyle de dile getirilmektedir. Bu gün hastane kapısından her hangi bir nedenle geri çevrilme söz konusu değildir.

Genel sağlık hizmetlerinde görülen olumlu gelişmelere paralel olarak şehrimizde de sağlık organizasyonları hayallerin ötesinde büyümektedir. İlimiz sağlık alanında eksiksiz olarak donatılmaktadır.
Vatandaşın talebini merkeze alan bir hizmet anlayışının neticesidir ki, sağlık alanında yapılan her düzenlemede vatandaşımızın menfaati gözetilmiştir”
dedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol