banner1482
Öne Çıkanlar dizi SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN

Bu haber kez okundu.

RESSAMLARIMIZ ANKARA’DA SERGİ AÇTI
 Sergide 21 eseriyle Orçan, 23 eserle de Hüseyin Yıldırımın katılmış olup; açtıkları sergi sanatçı dostları tarafından yalnız bırakılmadığı görüldü.

Sergilerine katılan BRHD (Birleşmiş Ressamlar ve Heykeltıraşlar Derneği) Başkanı Ressam M.Ali Doğan ve Ressam Önder Aydın ile birlikte dernek üyelerinden Orçan ve Yıldırım tebrik ettiler. Sergide K.Maraşlı Ressamlardan Ali Babaoğlu, Aziz Karakoç K.Maraş’ın sanat yatırımına ihtiyaç duyduğunu yeniledi. K.Maraş’tan Ressam Bünyamin K.Şenay Ablan’ında Akif Orçan’a destek veren sanatçılar arasında olduğu gözlendi.


Önceden hazırlanan programları nedeniyle sergiye katılamayan K.Maraş Millet Vekili Nevzat Pakdil, Beyoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş sanatçılara tebrik mesajı gönderdi.

Orçan: Sanata ve bizlere destek veren Ziraat Bankası kurumuna ve katılımcı tüm sanatseverlere teşekkür ederek; bu kurum ve kuruluşların Anadolu’yada yayılması tüm sanat ve sanatseverleri memnun edeceğini bildirerek, sergi ile ilgili kataloglar galeriden alınabileceğini söyledi.

Sergi -10 Mayıs 2013 tarihine kadar Ankara’da gezilebilecek. Mitatpaşa Cad.No :64 Kızılay - ANKARA

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol