Öne Çıkanlar TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! dizi KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

RESSAM SERBEST’İN SERGİSİ BÜYÜK İLGİGÖRÜYOR
 Doğal güzellikleri ışık ve renk oyunlarıyla tuvale yansıtan ressam Zeki Serbest’in, Sanko Sanat Galerisi’ndeki 70. kişisel sergisinde, memleketi Samsun’un Ladik ilçesinden esinlenerek yaptığı 38 eseri yer alıyor.

Anadolu’nun güzelliklerini paylaşmaktan mutluluk duyan Serbest, ‘’Beni Türkiye’nin neresinden davet etseler giderim. Çünkü benim topluma resim nedir, sanat nedir, güzellik nedir, doğru nedir yaymam lazım’’ diyerek sanatın ve sanatçının önemine vurgu yapıyor.
Gaziantep’te böyle güzel galerinin olmasının sanatçılar için büyük bir şans olduğunu ifade eden Zeki Serbest, sanatseverlere de ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

SANATÇI
1946 yılında Samsun’da doğan Zeki Serbest, ilk, orta ve İlköğretmen Okulu öğretimini Ladik’te yaptı. 1968 yılında Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Resim-İş Bölümü’nü bitirdi. Mezun olduğu Akpınar İlköğretim Okulu’nda 12 yıl, daha sonra İzmir’de öğretmenlik yaptı ve emekli oldu.

Birleşmiş Ressamlar ve Heykeltıraşlar Derneği üyesi olan sanatçı, 70 kişisel sergi açtı. Çok sayıda yarışma ve 121 karma sergiye katılan Serbest’in, yapıtları yurtiçi, yurtdışı özel ve resmi koleksiyonlarda bulunuyor.
Serbest’in, Sanko Park Alışveriş Merkezi 3’üncü katta bulunan Sanko Sanat Galerisi’nde 28 Aralık’ta açılan sergisi, 11 Ocak’a kadar her gün 10.00-22.00 saatleri arasında gezilebilecek. 


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol