Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

REFÜJLERDE BORDÜRLER YENİLENİYOR!
 Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehir genelinde refüj düzenleme çalışmaları hızla sürdürülürken bir yandan da Binevler Mahallesi ile 5 Nisan Mahallesi’ni birbirinden ayıran Köle Hafız Bulvarı üzerinde bulunan refüj bordürleri yenileniyor.



Modern bir şehircilik anlayışı ile hizmetlerini devam ettiren Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Şeyh Edibali Bulvarı üzerindeki refüj çalışmalarının tamamlanmasının hemen ardından ivme kaybedilmeden aynı bulvarın devamı niteliğinde olan Köle Hafız Bulvarı’nda bulunan refüjlerde yıpranan bordürlerin yenileri ile değiştirilmesi ve yaya geçitlerine parke döşenmesi işlerine süratle devam ediyor.


940 m uzunluğundaki refüj bordürlerinin değişiminin tamamlanmasıyla bahsi geçen bulvar üzerindeki refüjde otomatik sulama tesisat döşemesi, çimlendirme ve bitkilendirme işleri yapılacak.


Çalışmaların en kısa zamanda tamamlanacağını ifade eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri: ”Bir şehrin vizyonu caddeleridir ve bu caddeler üzerindeki refüjler de bu vizyonu daha fark edilebilir hale getiren unsurlardır.


Biz de büyükşehir olma sürecindeki çalışmalarda müdürlük olarak üzerimize düşen vazifeleri layıkıyla yerine getirme gayretindeyiz” diye konuştular.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol