Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

RAGBİ ŞAMPİYONASI BAŞLADI
 Müsabakaların yapılacağı Pazarcık Belediyesi Celalettin Tekşen stadyumunda incelemelerde bulunan Sarıkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, şampiyonanın 27 nisan sabah saat 10.00 düzenlenecek açılış töreni  ile başlayacağı oynanacak müsabakalar sonunda  28 Nisan'da gerçekleştirilecek final maçlarıyla sona ereceğini belirtti.

Güzel bir organizasyonla ilçeyi Türkiye'ye tanıtmak istediklerini vurgulayan Sarıkaya, "Hafta sonu, 6 ilden 8 takımın yer alacağı önemli bir şampiyonaya ev sahipliği yapacağız. Her şeyden önemlisi bizim bölgemizde ilk kez böylesi bir şampiyona yapılmış olacak.

Bu açıdan organizasyonu önemsiyor ve buna göre de hazırlıklarımızı yapıyoruz" dedi.

Bu spor dalının ilk defa güney doğuda yapılacağını belirten Pazarcık Belediye Başkanı Kamil Dalkara da amacımız bu spor dalını yaymak ve ilçenin adının Terörle değil güzel faaliyetlerle tanıtmak olduğunu söyledi.

Türkiye Bayanlar Ragbi Şampiyonasına katılacak takımlar:

 ODTÜ (Ankara), Edirnespor (Edirne),Aqua Gençlikspor (Eskişehir), 222 Gençlik ve Spor (Eskişehir), 1919 Mayıs (Samsun),  Bostanlı (İzmir), Hacettepe (Ankara), Karamürsel (Kocaeli)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol