banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

POYRAZ: “YENİ PASAJIMIZ OCAK SONUNDA HAZIR”
 Beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Cevdet Kabakcı, Av. Hasan Kara ve Mustafa Uzunlar ile bazı birim müdürlerinin de hazır bulunduğu incelemede Başkan Mustafa Poyraz: “Yeni belediye pasajımızda çalışmalarımız son hızla devam ediyor. Hedefimiz ocak sonuna kadar burayı içerisinde lokantasıyla, mescidiyle, çevre düzeniyle pırıl pırıl hale getirmek. Yeni belediye pasajımızın içerisinde her türlü ihtiyaçların karşılanabileceği şekilde yapılmış 60 metrekareden başlayıp 80 metrekareye kadar 55 tane dükkân mevcut.



Çevre düzeni de tamamland
ığında yani Ocak sonu gibi yeni belediye pasajımız hazır hale gelecek. Bildiğiniz üzere 1 Şubat ile 20 Şubat arasında yeni pasajın ihalesi var. O süreçte ihaleye girilecek ve kime nasipse ihale usulüyle dükkânlar sahiplerini bulacak. Bu pasajın yapılış sürecinde vatandaşları mağdur etmemek için orta hale geçici işgale vererek pasaj bittiğinde onlara buraya geçeceklerini belirttik ve şimdi her türlü şart oluşmuş durumda… Bir kere daha belirtmek gerekirse biz orta hale projesi önceden hazırlanan kültür parkı inşa edeceğiz. Ulucami çevresinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında sadece vatandaşlarımız mağdur olmasın diye orta hale belli bir süreliğine işgale izin verdik. İşgale süresi de bitiyor. Bundan sonra ise biz geçici işgale verdiğimiz orta hale asli olarak düşündüğümüz proje Kültür Parkı hayata geçireceğiz” diye konuştu.


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol