banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

PLASTİK BORDÜRLER BEĞENİ TOPLADI
 Yaklaşık 6 ay önce şehrimizde ilk kez uygulanan ve kullanılan sert plastikten mamul bordürler için vatandaş hem ilgisini,  hem beğenisini ortaya koyarken; “Bu malzemeler her türlü iklim şartlarına dayanıklı, onu gösteriyor ve belli ediyor. Kaldı ki, kaldırım ve refüj bordürleri, taşları zamanla aşınıyor, bu bakımdan belediye de her dönemde yenilemek zorunda kalıyor. Hele bir de başbakan veya üst düzey politikacılar geldiğinde, onları boyamak gerekiyor ki, bu hem zaman, hem de mali külfet demektir. Oysa plastikten yapılan bordürler daha uzun ömürlü, üstelik de gece hem yolu aydınlatıyor, hem de renk kazandırıyor” derken, belediyenin kentin ana arterlerine bu malzemeleri koymasını öneriyorlar.



Sürücüler ise, özellikle gece karanlığında, hele elektriklerin kesik olduğu saatlerde yolu göstermesi, aydınlatması bakımından yararlı olduğu görüşünde birleştiler.





Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol