Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

PAKDİL;
 Nevzat Pakdil, günümüz dünyasının en önemli mesleklerinden biri olan gazeteciliğin, kamuoyuna bilgi ve haber akışını objektif bir şekilde sağlamak, toplumsal sorunlar karşısında kamuoyu oluşturmak, demokrasinin güçlenmesi ve gelişmesine katkı sağlamak gibi önemli bir misyonu var. Bu mesleğin yürütücüleri olan gazeteciler de, yaşadıkları zorluklara rağmen haber ürettiğini ve vatandaşların bilgiye ulaşmasını sağladığını kaydeden Pakdil, mesajında şu ifadelere yer verdi:

''Basının görevini yaparken hukukun evrensel ilkelerinden sapmaması doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata saygı, basın ve basın çalışanları için yol gösterici değerler noktasında yürütülen onurlu görevi, bundan sonra da aynı duyarlılıkla ve kararlılıkla yerine getireceklerine yürekten inanıyorum. İlkeli ve tarafsız yayın anlayışından taviz vermeksizin insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok önemli bir misyonu yerine getiren tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler  Günü'nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum'' dedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol