Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ÖZEL SANKO OKULLARI ÖĞRENCİLERİNİN HÜNERLERİ
 Sergi açılışında bulunan Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, insan yaşamında kalitenin zirveye ulaştığı yer olarak tanımladığı sanat etkinliklerini böyle bir sergide bir araya getiren Özel Sanko Okulları’nı kutladığını söyledi. 

Sanat, kültür, estetik ve edebiyatın insan kimlik ve kişiliğinin gelişmesi açısından önemli olduğunun altını çizen Aydın, öğrencileri çalışmalarından dolayı takdir ettiğini bildirdi. 
Öğrencilerin 2012-2013 eğitim öğretim yılı başından beri yaptıkları çalışmaların yer aldığı sergide övünülecek eserler olduğunu belirten Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu ise sergiye katkı sunan öğrencileri, veli, öğretmen ve yöneticileri kutladığını ifade etti. 

Köylüoğlu, öğrencilerin bütün çalışmalarının sanatla içe içe olması ve yaratıcılıklarının desteklenmesi için onlara gerekli ortamı sağladıklarına dikkati çekti. 
Konuşmaların ardından serginin açılışı Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu ve Sanko Park AVM Müdürü Ali Günaçar tarafından yapıldı. 
Sergide lise öğrencilerinin tuval üzerine akrilik boya, röprodüksiyon çalışmaları ve seramik, ortaokul ve ilkokul öğrencilerinin çeşitli tekniklerdeki resim çalışmaları, ü ç boyutlu tasarımlar, mozaik, seramik, grafiksel çalışmalar yer alıyor. 

Ayrıca öğrencilerin kulüp derslerinde yaptığı ebru, anahtarlık, takı, tişört boyama,  fimo hamuru uygulamas ı, seramik kaplama çeşitleri, artık maddelerden oluşturulan üç boyutlu çalışmalarla yapılan eserler de bulunuyor. 
Sergi, 15 Mayıs 2013 tarihine kadar her gün 10.00-22.00 saatleri arasında gezilebilecek. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol