banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

O SES DESTEK BEKLİYOR!
 Hemşehrimiz  genç yetenek Mustafa Bozkurt, büyük performans gösterdiği “O Ses Türkiye” yarışmasında yarı finalde yarışacak.

Pazartesi günü Star TV de saat 20.00 de  yayınlanacak olan canlı yayında halkın göndereceği SMS'ler ile puan alacak olan Mustafa bu konuda Kahramanmaraş'lı hemşerilerinden destek beklediğini söyledi.

Yapılması gereken Mustafa yazıp 1890'a SMS göndermek

O Ses Türkiye'deki bölgenin gururu Mustafa Bozkurt  Pazartesi akşamı  saat 20.00 de Star Tv de hemşehrilerinden mesaj desteği istiyor. O Ses Türkiye'nin Bölgenin yıldızı Mustafa hemşehrilerinden önümüzdeki Pazartesi gecesi canlı yayında mesaj desteği bekliyor. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'O Ses Türkiye'nin kısa sürede yıldızı haline gelen Mustafa yarı finalde yarışarak gönderilecek SMS lerle  finale kalmayı arzuluyor.

Hemşehrimiz Mustafa Bozkurt   desteklerini beklediği Pazarcık Belediye Başkanı Kamil Dalkara’yı makamındaziyaret etti.

Başkan Dalkara ile bir süre görüşen  O Ses Türkiye yarışmasının Yarı finalisti Mustafa  Bozkurt amacının bölgeyi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi.

Başkan Dalkara da  yarı finalist Mustafa’ya başarılar diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol