banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

NİKAH İÇİN TÜRKİYE’Yİ SEÇTİLER
 Kazakistan'a giden Ali Çetinkaya, kurmuş olduğu şirketinde muhasebe alanında çalışmak üzere eleman arandığı ilanı verdi. İlan üzere mülakata alınan Asemgül Valiev'e ilk görüşte aşık oldu. İş alanı sonunda eşi ile tanışan ve kısa süre sonra evlilik isteğini Asemgül Valiev söyleyen Ali Çetinkaya, olumlu yanıtı aldı. Kısa sürede evlilik hazırlıklarını tamamlayan ve resmi nikahlarını ve düğün törenlerini Kazakistan'da gerçekleştiren Çetinkaya çifti, dini nikah için Türkiye'yi seçerek, Elbistan ilçesinde aile arasında kına gecesi düzenledi. Aile arasında düzenlenen dini nikah töreni, Elbistan Çarşı Cami İmam Hatibi Ömer Hurmanlı tarafından yapıldı. Nikah töreninde Asemgül'ün babası Köşkenbay Valiev ve Çetinkaya ailesi hazır bulundu. Asemgül Valiev, çok mutlu olduğunu ifade ederek Türkiye'yi çok sevdiğini söyledi.

TÜRK İNSANI ÇOK CESARETLİ

Ali Çetinkaya ise, iki ülke arasında yaşamakta zorluk çektiklerini ama her şeye rağmen mutluluğu yakaladıklarını söyledi. Resmi nikahlarının ve düğün törenlerinin Kazakistan'da yapıldığını belirten Ali Çetinkaya, eşinin de isteği üzerine dini nikahlarını Türkiye'de yapma kararı aldıklarını söyledi. Türk insanı cesareti ile yurt dışında önemli başarılara imza attığını kaydeden Çetinkaya, kısa süreli ziyaretlerinin ardından Kazakistan'a döneceklerini belirtirken,  Asemgül'ün babası Köşkenbay Valiev ise, Türk insanın sıcakkanlılığına hayran kaldıklarını belirterek, kızının verdiği karara sonuna kadar destek olduğunu ifade etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol