banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

NİHAYET PATROİT FÜZEMİZ DE OLDU!
 NATO çerçevesinde Almanya’nın Türkiye’ye göndereceği iki adet patriot savunma füzesi sisteminin Kahramanmaraş civarında konuşlandırılması herkesi heyecanlandırmış görünüyor iken, Suriye sınırına yakınlığı ile bilinen füzelerin hangi bölgeye kurulacağı merak konusu olmaya devam ediyor.



Yerel yöneticiler ve bürokratlar bu konuda net bilgi vermez iken, sadece Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, hükümetin tasarrufu ve güvenlik amaçlı olduğundan halkımızın bu konuşlandırmayı saygı ile karşılayacağına işaret ederek; “Bizim açımızdan ne avantaj, ne dezavantaj” derken, Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Ahmet Kuybu ise, “Ülkemizin güvenliği için patriot ve yabancı askerler kabulümüzdür. Devletine bağlı bir halk olduğumuz için, vatandaşlarımız gelecek yabancı askerlere karşı son derece sevgi ve saygı içerisinde ağırlayacaktır. Olumsuz bir durum olacağını düşünmüyorum!” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol