banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

NEZİH BİR ORTAM, AKIN COFFEE@BAKERY AÇILDI
 Siyaset ve iş dünyasının tanıdık ismi, senelerin esnafı ve Akın Ekmek Fabrikası sahibi Akın Yağcı’nın sahipliğindeki cafe’nin açılış kurdelası renkli simalar tarafından alkışlarla kesildi.



Perihan – Akın Yağcı, oğlu ve gelini Bilge - Onur
Yağcı’nın işletmeciliğinde açılışı yapılan işyerinin kurdela kesiminde konuşan AK Parti Kahramanmaraş milletvekili  Dt.Sıtkı  Güvenç, hayırlı ve uğurlu olması, bol kazançlar temennisinde bulunurken, “Kahramanmaraş büyüyor ve gelişiyor. Geliştikçe, büyüdükçe de sosyal yaşam daha da zengin-renkli geçiyor. Her gün yeni fabrikalar üretime geçerken, bunlara bir halka da bugün burada açılışını yaptığımız işyerinin sahiplerine, şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi ve bol kazançlar temennisinde bulundu.


PASTAYI PERİHAN HANIM KESTİ

Binevler yolu üzerindeki Akın Ekmek Fabrikası bitişiğine açılan Akın Coffee@Bakery’nin kurdela kesimini müteakip açılışı ardından konuklara ikramlar yapıldı, işyerinin açılış pastasını ise Akın Yağcı’nın eşi Perihan Yağcı kesti ve misafirlere ikramda bulundu.

Akın Yağcı ise geldikleri için misafirlerine teşekkür etti, onlarla tek tek ilgilenerek örnek misafirperverlik gösterdi.


İşyerinin açılışına katılanlar arasında; AK Parti  Kahramanmaraş Milletvekili Dt.Sıtkı Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Merkez İlçe Başkanı Necati Okay ile AK Parti il ve merkez ilçe teşkilatı mensupları, Gıda, Tarım ve Hayvancılık il müdürü İhsan Emiralioğlu, özel idare genel sekreter yardımcısı Ahmet Esin, çevre-orman il müdürü Hüseyin Çanak, KEMAK A.Ş yönetim kurulu başkanı Kubilay Doğan, işadamı  Fehmi  Arıkan, Sermet Çuhadar, sağlık eski il müdürü Ali  Çelik, Akın Yağcı’nın siyaset yaptığı dönemlerdeki kadim dostları-arkadaşları Kemal Yurtgezen, Ökkeş Oğul ile,  Yağcı ailesinin yakınları ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı.























Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol