banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

 MÜŞAVİRİN DÜĞÜNÜ BAŞKA OLUYOR!

7 Haziran ve 1 kasım genel seçimlerinde AK Partiden aday adayı olan, işadamı, mütevazı insan Muhammet Tanrıverdi'nin yakışıklı oğlu Kadir Tanrıverdi, gönlünü kaptırdığı güzel gelin Ceyda ile hayatını birleştirdi, bekarlığa veda edenler kervanına katıldı.


Ki genç çiftlerin de mutlulukları yüzlerinden okunmuyor değildi yani...

Yakışıklı damat Kadir Tanrıverdi Başbakanlık Müşaviri. Güzel gelin Ceyda ise bilgisayar mühendisi. Ankara'lı.

Ankara'da müteahhitlik yapan Mehmet Abay ile dünürü Muhammet Tanrıverdi'nin bu mutlulukları, Hünkâr Düğün Salonunda resmileşti. 

NİKAH ŞAHİDİ SARE DAVUTOĞLU İDİ

Gençlerin nikâhı, geçtiğimiz günlerde, Ankara'da Amade Düğün salonunda kıyılmıştı. Nikah şahitliklerini ise, Başbakan Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, Aileden Sorumlu Bakan Sema Ramazanoğlu, AK Parti Kahramanmaraş milletvekili Celalettin Güvenç, , eski milletvekili Yıldırım Ramazanoğlu, eski milletvekili Nevzat Pakdil, eski milletvekili Fatih Arıkan ile her iki ailenin yakınları hazır bulunmuştu.

ALTIN HIZMA DANS GURUBUNUN GÖSTERİSİ

Doğrusu şimdiye kadar kentte birçok düğünlere gittik, hatta Hünkâr’da dahi görmediğimiz güzelliği yaşadık, Altın Hızma Dans Gurubunun gösterisi ile tanıştık. Gurubun ve organizasyon firmasının sahibi Pembe Gönül'ün güzel kızları birbirinden güzel dansları ile salonu dolduranların ilgisini ve beğenisini çekerken, geceye ayrı bir renk, ayrı bir lezzet tattılar.

Ve dans gurubunu izleyen misafirler, adeta büyülendiler.

ÇİFTLER DANS ETTİLER, OYUNLAR OYNADILAR

Çiftler, Altın Hızma Dans Gurubunun davullu gösterisi eşliğinde dans ettiler, arkadaşları ile oyunlar oynadılar, bekârlığa veda etmenin tadını ve keyfini çıkartırken, misafirler de felekten bir gece çaldılar.

Hünkar Düğün salonuna gelen konuklar arasında, Büyükşehir Belediye Başkanvekili ve aynı zamanda da Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cemal Tanrıverdi, Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Kahramanmaraş Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan, Serbest Muhasebeci-Mali Müşavirler Odası Başkanı Arif Şen, seçimlerde milletvekili aday adayı olan siyasiler, işadamları, belediye meclis üyeleri ile her iki ailenin yakınları hazır bulundular.



KİMLİK GAZETESİ olarak genç çiftlere mutluluklar dilerken, Tanrıverdi ailesini tebrik ediyoruz. 



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol