banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

MÜLTECİLER OLAY ÇIKARDI
 Tartışmanın ardından mültecilerin arasında bulunan bazı şahısların kışkırtması ile grup yürüyüş yapmak istedi. Bunun üzerine çadırkente TOMA ve akrep aracıyla beraber çok sayıda çevik kuvvet ekibi sevk edildi.

Yaşanan olaylar sırasında sağduyulu davranan güvenlik güçleri, çoğunluğunu gençlerin ve çocukların oluşturduğu yaklaşık 200 kişilik gruba 'dağılması' yönünde uyarıda bulundu. Olaylar sırasında bazı mülteciler polise taş attı, çadırkent yakınında bulunan araçların camlarını kırdı. Öfkeli kalabalığı yatıştırmak için olay yerine gelen Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Metin Aşık, kalabalığın arasına girerek grubun sorunlarını dinledi.

Suriyelilerin sorunlarını dinleyen Aşık, "Bugün Bayram, ben öncelikle hepinizin bayramını tebrik ediyorum. Şikayetlerinizi dinleyeceğim ve ilgililere ileteceğim." dedi. Çadır kent mahalle muhtarı ise söylenenleri tercüme etti. Emniyet Müdürü Aşık, daha sonra çadırkentteki her mahalleden temsilci ile görüşüp şikayetlerini dinledi.

Yaşanan arbede sırasında iki polis memuru bacağından hafif şekilde yaralandı. Yaralanan polisler, olay yerine gelen ambulanslarda yapılan ilk müdahalenin ardından Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol