banner1595
Öne Çıkanlar ÇOCUKLAR 23 NİSANDA PİAZZADA! Kamil Dalkara DONDURMA KÜLAHINDAN KOLTUK! PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ BAYRAM KAHVALTISI GELENEĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Bu haber kez okundu.

KURS ÖĞRETMENLERİNE TASHİH-İ HURUF KURSU VERİLİYOR…
 Kahramanmaraş Onikişubat ilçesine bağlı Yaşar ve Şerife Gölcü kız kuran kursu salonunda eğitmen il müftüsü Muhammed Gevher’in altı ay boyunca bizzat kendisinin vereceği Tashih-i Huruf kursuna 25 öğretmen katılıyor.

 Kursta, Kuran-ı daha güzel okumak, harflerin mahreçleriyle beraber çıkarmak için titiz bir uğraşı veriyorlar.

Kahramanmaraş il müftüsü Muhammed Gevher tashih-i Huruf kursunun çok önemli olduğunu ve bu kurslardan çok az kişilerin yararlandığını belirtti. Kuran-ı Kerimi usulüne uygun, güzel okunduğu an kalplerin titrediği ve insanları duygulandırdığını da belirten müftü Gevher “6 ay sonunda tamamlanacak bu kurs sonunda başta hanım efendilere ve öğrencilere çok büyük bir potansiyel katacaktır. Biz bu hizmete bunun için talibiz” şeklinde konuştu.

Kursa katılan öğretmenler ise çok şanslı olduklarını ve eğitmen müftülerinin sayesinde bu kursu aldıkları için çok memnunlar ve hep bir ağızdan faydasını gördüklerinin altını çiziyorlar.

Haber-Kamera: Hacı Ali GÜNEÇIKAN Diyanet TV Kahramanmaraş


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol