banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

KÜFÜR TEK MİLLETTİR!
 Barıtçıoğlu Et Lokantasında, bir gurup partili arkadaşının da katıldığı toplantıda, ilk sözü alan

Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Tüten, misafirleri selamladı, 12 Şubat’ın önemine ilişkin kısa bir bilgilendirmede bulundu, sonra da, basın camiasına övgüler yağdırarak, basının bir milletin gözü, kulağı ve kalbi olduğunu belirterek, “Sizler kutsal bir görevi ifa ediyorsunuz. Geldiğiniz için teşekkür ederim. Bugün bayram. Şehrimizin düşman işgalinden kurtuluş yıldönümü. Bakın, 93 yıl önce biz Fransızları bu topraklardan kovduk, onlar gittiler  ama  füze bataryalarını gönderdiler. Geldiler ama ne zaman ve nasıl giderler bilemiyoruz” dedi, Saadet Partisi olarak, milli görüşü benimsediklerinden ötürü de mazilerinin temiz olduğunu vurguladı, Büyükşehir yasası ile birlikte merkez ve merkezde kurulan iki ilçe teşkilatlarının kurulduğu bilgisini verdi.

HAÇLI SEFERLERİ BİTMEDİ, YENİDEN

12 şubata kurtuluş bayramı öncesi, kurtuluş için verilen milli mücadele ve sonrası içinde de düşüncelerini paylaşan, akabinde Batı’yı eleştiri yağmuruna tutan, küfrün tek millet olduğuna vurgu yapan Genel Başkan Kamalak, haçlı seferlerinin yeniden başladığını, hortladığını, sürdürülmeye çalışıldığının da altını çizerek, Kahramanmaraş’a konuşlandırılan füze bataryalarını konu edinerek, “Kovduklarının torunlarını törenle karşılıyorlar. Getirmişler, Kışla’ya kurmuşlar füzeleri. Eee, tetik de ellerinde, kimi vuracaklar, tabi ki Müslümanları” diye konuştu, sonra da beraberinde getirdiği dosyayı basın mensupları ile paylaştı, Türkiye sınırları içerisinde ABD’ye ait nükleer silahlar8 depolama siteleri, NATO’ya  ait erken uyarı radar izleme istasyonları, ABD’’ye ait haberleşme istasyonları,  Nato hava üssü, ABD’nin füze ve nükleer test izleme sitesi ile NATO patriot füze üslerinin de bulunduğunu sözlerine ekledi.

Genel Başkan Kamalak, basın mensuplarının gündeme ilişkin çeşitli sorularını da cevaplandırmadan geçemedi.

Büyükşehirle birlikte kurulan ilçe teşkilat başkanları ve partililerin yanında Fatmalı Belde Belediye Başkanı Servet Bekereci ile, toplantıya ayrıca bir önceki dönemde Saadet Partisinden birinci sıra milletvekili adayı olan Cuma Tahiroğlu da katıldı.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol