Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

KONFERANS: ‘MİLLİ MÜCADELEDE MARAŞ’
 Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Tarih Bölüm Başkanı Prof.Dr.Orhan Doğan’ın konuşmacı olarak katıldığı konferansta Kahramanmaraş’ın Milli Mücadelede ki rolü ve önemi vurgulandı.

Prof.Dr.Doğan,  Maraş halkının milli mücadelesinin Türk tarihi açısından önemli bir dönüm noktası olduğunu ve Maraş’ın Mili Mücadelesinin Bir kahramanlık destanı olarak tarihteki yerini aldığının altını çizdi.

“Sütçü İmam’ın 93 yıl önce koruduğu şey hiç tanımadığı bir kadının namusunu değil benim binlerce yıllık ecdadımın namusudur” diyen Prof. Dr. Doğan, tarihimize ve değerlerimize sahip çıkmamız gerektiğini, kendi değerlerine sahip çıkmayan kendi değerlerini anlamayan milletlerin tarih sahnesinde zorluklar yaşadığını vurguladı.

Prof.Dr.Orhan Doğan, geçmişte olduğu gibi bugün de halen ülkemiz üzerinde kirli oyunlar oynandığını ve bu kirli oyunlara karşı uyanık olmamız gerektiğini vurgulayarak konuşmasını tamamladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol