Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

KİTAP KURTLARINA MÜJDE!
 “Bizler Kahramanmaraş lı olarak bu tür etkinliğin şehrimize kazandırılması için 2 yıldır çalışmalarımızı sürdürüyorduk. Türkiye’de 11 kitap fuarı gerçekleşiyor. Bunların 4’ü İstanbul da 7 si Anadolu da. Kahramanmaraş’ımız da bu şanslı iller arasına girdi. Etkinliğimiz süresince Türkiye’nin önde gelen yayın evleri 50 nin üzerinde yazar misafir ederek Kahramanmaraş’lı Kitapseverler ile buluşturacak eşzamanlı eğitim bölümünde ise önemli eğitim kurumları  öğrenciler ile daha yakın iletişim kurma ve şehrimize bayii açma fırsatı yakalayacaklar. Projeyi ilk defa, Üniversite Rektörümüz Sayın Mehmet Fatih KARAASLAN ile paylaştığımızda gösterdiği olumlu reaksiyon bizleri daha da şevklendirdi ve projenin hayat bulmasını sağladı. Aynı zamanda Kahramanmaraş Belediyemize ve Belediye Başkanımız Sayın Mustafa POYRAZ a da teşekkürlerimizi sunarız,  projeye hayat verebilmek için çok destekçi oldular.” dendi.

FUAR ZİYARETİ KÜLTÜRÜ

Kitap günleri’nin Sütçü İmam Üniversitesi Bahar Şenlikleri dönemine denk gelmesi hem katılımcı firmaları hem de ziyaretçileri fazlası ile mutlu edecek. Etkinlik süresince Kahramanmaraş Belediyesi destekleri ile ortaöğretim ve lise dengi okullarımızın öğrencilerini fuar alanına taşınacağı, hem fuar ziyaret kültürünü genç yaş da edinmeleri hem de kitap ile buluşmaları önemli bir kazanç olacağını aynı zamanda “Bu Bahar Ağaçlar Kitap Açıyor” sloganı ile Trabzon Caddesi üzerinde Bahçelievler Camii ile Fotospor arasında kalan bölüme ağaçlara ücretsiz kitaplar asılarak kitap kurtlarının ihtiyaçları ve zevkleri doğrultusunda buralardan ücretsiz kitap toplamalarının da sağlanacağını paylaştılar.

Tüm halka açık olan Kitap Fuarı Saat 10:00 ila 20:00 arasında ziyarete açık olacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol