Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

KENT KONSEYİ TES-İŞ’TE
 Yürütme Kurulu adına bir konuşma yapan Kent Konseyi Başkanı Zeynep ARIKAN, ”Bugün sivil toplum kuruluşlarına yaptığımız ziyaretlere genel kurul üyemiz olan Tes-İş Sendikası ile devam ediyoruz. Ziyaretlerimizin amacı hem üstlenmiş olduğumuz Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanlığı sürecinde hem de bundan sonraki Kent Konseyi faaliyetlerinde sizlerden destek görmek. Bu süreçte sivil toplum kuruluşları ile neler yapabiliriz, hangi konularda nasıl ortak hareket edebiliriz, bunları tartışmak istiyoruz. Bunun ilk adımı olarak da kent bazında hazırlanacak 2014 yılı stratejik plan çalışmasının da tartışılacağı 26 Ocak Cumartesi günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek olan 11.Olağan Genel Kurul’umuza sizleri davet ediyoruz. Bizleri kırmayarak ağırlayan sayın başkanımız Ömer Lütfi ERGİN Bey başta olmak üzere tüm Tes-İş Sendikası çalışanlarına teşekkür ediyorum.” dedi.


Tes-İş Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkanı Ömer Lütfi ERGİN, Kent Konseyi’nin yapmış olduğu ziyaretten oldukça memnuniyet duyduklarını belirterek, Kent Konseyinin faaliyetlerinde üzerlerine düşeni her zaman yerine getirmeye çalışacaklarını söyledi. ERGİN, Kahramanmaraş’ımızı geliştirmek adına yapılacak her türlü faaliyetlerde Kent Konseyi’ne hukuki ve mesleki anlamda destek sağlayabileceklerini belirtti.

Tes-İş Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkanı Ömer Lütfi ERGİN, ziyaretin sonunda Kent Konseyi Başkanı Zeynep ARIKAN’a plaket takdim etti.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol