banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

KATED’DEN KASEV’E NEZAKET ZİYARETİ
 Yeni kurulan ve bugün itibariyle yaklaşık 170 üyeye ulaşan Kahramanmaraş Teknik Elemanları Derneği, (KATED) yine yaklaşık 2 ay önce büyük bir coşku ile kurulan Kahramanmaraş Sevdalıları Derneğine (KASEV) nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

KATED Başkanı, Orman Yüksek Mühendisi Adem Akbaba ve yönetim kurulu üyeleri, KASEV Başkanı Gökhan Binici’nin, Dedezade Sokak, Hayat Han’daki dernek binasına gelerek başarı dileklerinde bulundular.


Bu ziyaretin bir tanışma, kaynaşma amaçlı olduğu, ortak çalışma ve fikir işbirliğinin öne çıktığı buluşmada konuşan KATED Başkanı Adem Akbaba, bu tür ziyaretlerinin süreceğini belirterek, “Bizim için aslolan bu şehir. Çünkü bu kent bizim, el ele verirsek, bu kent için bir şeyler üretirsek, ne mutlu bize” derken, KASEV Başkanı Binici de nezaket ziyaretlerinden ötürü KATED Başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür etti, “Başkanım dediklerine katılıyorum. Gideceğimiz başka yer yok. Biz KASEV olarak projelerimize kim sahip çıkar, kim uygulamaya koyarsa, onun, onların yanındayız, partileri, zihniyetleri hiç de önemli değil. Bizlere diyalogdan, paylaşmadan yanayız”  diye konuştu.

İLÇELER VE BELDELER İÇİN DE PROJE

Sadece kent için değil, ilçeler ve beldeler için de projeleri olduğunu kaydeden Kasev Başkanı Binici, “Örneğin Afşin Tanır beldesinde, Ayrandede suyu var, ki boşa akıyor. Değerlendirilmesi azım. Üstelik de güzel bir su. Bir su şişeleme işletmesi kurulsa, istihdam sağlanır, katma değer yaratır, bölgeye hayat, can verir”  dedi.

KASEV Başkanı Binici’nin projelerini beğendiğini, onayladığının altını çizen KATED Başkanı Akbaba ise, Kahramanmaraş’ın ekonomik ve toplumsal değerler açısından büyük bir potansiyele sahip olduğunu, ilçeleri ile birlikte bu kenti kucaklayarak, bu şehir için i neler yapabileceklerinin hesabını şimdiden yapmaya başladıklarını vurguladı.


Bu güzel ortam, yemek ile nihayete bulurken, ziyarete katılanlar arasında ayrıca, KATED yönetim kurulu üyelerinden; Suat Fedakar (Genel sekreter),  Kamil Özsoy, (elektrik mühendisi), İsa Aksu (inşaat mühendisi) ve Emirhan Abacıoğlu (inşaat teknikeri) yanında, basın camiasından TRT temsilcisi Fatih Nalbantbaşı ile Kimlik Gazetesi sahibi Mehmet Fiskeci de katıldılar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol