banner1595
Öne Çıkanlar HAZAL PARTİMİZİN VE DAVAMIZIN SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ KAHRAMANMARAŞ KADIN PLATFORMU KURULDU KSÜ ULUSLARARASI AĞINI BALKANLARA TAŞIDI SAĞLIKLI VE LEZZETLİ YUMURTA

Bu haber kez okundu.

KASIM AYINDA 6 BİN METRE HAT DÖŞENDİ
 Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada: “Kasım ayı içerisinde, şehrimizin muhtelif cadde ve sokaklarında yürütülen faaliyetler sonucu;

2839 m kanalizasyon, 2160 m yağmursuyu hattı ve 744 m kanalizasyon hattı yenilemesi olmak üzere toplam 5743 m hat döşemesi yapılmıştır.

Hat yapımının yanı sıra yağmursuyu şebekesi üzerine 155 adet yağmursuyu ızgarası ve 87 adet muayene ve havalandırma bacası yapımı ile 225 adet muayene ve havalandırma bacası tamiri yapımı tamamlanmıştır.


Kanalizasyon ve yağmursuyu alt yapı sistemlerine yönelik; Alo 185, çözüm masası,yazılı müracaat v.b iletişim araçları ile 850 adet müracaat (talep, istek, şikayet, öneri v.b) yapılmış ve  Müdürlüğümüzce müracaatların tamamı değerlendirilmiştir” denilerek bilgi verildi.








Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol