Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

KASİAD KONGREYE GİDİYOR!
 Kuruluşunun ardından ilk yönetim toplantısını 04.02.1998 tarihinde yapan KASİAD’ın başkanlığını bugüne kadar; Ahmet Duran Balsuyu, M. Hanefi Öksüz, A. Kadir Kurtul yaparken şu anda ise Ahmet Kamil Şirikçi bu görevi yürütüyor.

Kamuoyu gündemine gelmeyi ve medyada görünmeyi pek sevmeyen Şirikçi’nin yeniden aday olmak istemediği öğrenilirken, başkanlık için halen yönetim kurulunda ikinci başkan olarak görev yapan Ali Arpasatan ile kentin tanınmış işadamlarından Elis Otomotiv A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Şerbetçi’nin isimleri kulislerde konuşuluyor. Ancak bu iki isimden şu ana kadar bu yönde herhangi bir açıklama gelmezken, önceki kongrelerin aksine seçim sürecinin hareketli geçmesi ve yaklaşık 100 üyesi bulunan KASİAD’ın daha aktif bir başkan ile yönetime kavuşması bekleniyor.


Oağan genel kurul toplantısının 11 Ocak 2013 Cuma günü, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise bir hafta sonra 18 Ocak 2013 cuma günü saat 16.00'da yapılacağı öğrenildi.

2 yılda bir ve son olarak 26.01.2011 tarihinde yapılan olağan kongrede seçilen yönetim kurulunda şu isimler bulunuyor:

Ahmet Kamil Şirirkçi (Başkan), 2. Başkanlar Ali Arpasatan, H. Hüseyin Dinçer ve M. Fuat Sarıkatipoğlu, İsmail Bildirici (Muhasip), Sıddık Ciğer (Sekreter) ve üyeler; Ömer Faruk Uncu, Hacı Bünyamin Balcı, Erhan Görsel, Ahmet Balsuyu, E. Korkut Tanrıverdi, H. Kamil Uncu ve Kamil Tekinşen.

KURUCULAR: AHMET DURAN BALSUYU, ABDULKADİR KURTUL, ALİ GÖRGEL, ZEKERİYA BİTMİŞ, ALİ ARPASATAN, KADİR TANIŞ, FARUK YANAR, ÖMER FARUK UNCU.

Kaynak: www.haber46.com

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol