banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

KASEV’DEN KÜÇÜKDAĞLIYA PLAKET
 

Kasev Yönetim kurulu başkanı Binici ve beraberinde Yönetim kurulu üyesi Ali Rahatgün Kültür ve Turizm İl Müdürü Seydihan Küçükdağlı’ya çalışmalarındaki başarılarından dolayı plaket sundu ve Kasev'in projeleri hakkında bilgi verdi.
Binici, Kahramanmaraş'a saat kulesi , Miniamaraş vb. projeleri hakkında bilgiler sunarak şunları söyledi; “Biz KASEV olarak Kahramanmaraşımızın gelişiminde katkı sağlayacak projeler üretiyor ve bunları hayata geçirmek üzere gerekli makamlara sunuyoruz. Kahramanmaraş için yararlı olabilecek her türlü projede hiçbir şekilde çıkar gözetmeksizin görev almaya hazırız!”


Bu bağlamda gerekli desteği bulamadığını da ayrıca belirten Binici konuşmasını şöyle sürdürdü; “Biz bu şehrin çocukları olarak Kahramanmaraş için projeler üretiyoruz. Projelerimize diğer illerden ilgi oldukça iyi yalnız kendi şehrimizde gerekli ilgiyi ve alakayı göremiyoruz. Bizim tüm projelerimiz Kahramanmaraş içindir” ifadelerini kullandı.


TÜM PROJELERE DESTEK VERİRİZ

Kültür ve Turizm İl Müdürü Küçükdağlı Kasev'in kuruluşu'ndan duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi; Kasev Kahramanmaraş için önemli bir oluşum ve bu oluşumu şehrimize kazandırdığınız için ayrıca sizleri kutluyorum. Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum, ve projelerinizin devamını diliyorum keza tüm projeleriniz kayda değer projeler. İl Müdürlüğü olarak projelerinize elimizden geldiği kadar destekci olmaya hazırız.


Diğer yandan bir zamanlar öğrencim olan Gökhan Binici'nin bu gibi projeleri şehre kazandırdığı içinde ayrıca mutlu ve gururluyum. Yetişmesinde rol aldığımız öğrencilerin bu gibi oluşumlarla karşımıza çıkması çok büyük mutluluk” dedi.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol