banner1482
Öne Çıkanlar dizi SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN

Bu haber kez okundu.

KASEV’DEN KMTSO'YA NEZAKET ZİYARETİ
 Kahramanmaraş Sevdalıları Derneği Başkanı Gökhan BİNİCİ, yönetim kurulu üyeleri Mimar Hanifi KARA, İnşaat Mühendisi Ali  RAHATGÜN, Bankacı Şerif DURKAÇ, ile birlikte Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal KARAKÜÇÜK’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Kahramanmaraş Sevdalıları Derneği Başkanı Gökhan BİNİCİ, yürüttükleri bazı çalışmalar ve projeler hakkında Kahramanmaraş TSO Başkanı Kemal KARAKÜÇÜK’ü bilgilendirdi.


BİNİCİ; “SN. KEMAL KARAKÜÇÜK, HAK ETTİĞİ YER OLAN ‘İŞ DÜNYASININ KALBİNDE’’

Kahramanmaraş’ımızın hak ettiği yerde olmadığını bir çok açıdan geri kaldığını üzülerek müşahede ediyoruz; Şehrimiz bu haliyle dışarıdan yatırımcı çekmesi neredeyse imkânsız çünkü yetersiz alt yapı, elverişsiz çevre koşulları, yolların tamamlanmaması, nitelikli iş gücünün çok zayıf olması ve Türkiye geneline hitap edebilecek hiçbir tanıtım ve organizasyonun akıllardan uzak olması gibi nedenlerle ilimiz bir türlü arzu edilen sıçramayı gerçekleştirememektedir. Bu noktada şehrin önemli dışa açılan ticari kapılarından biri konumunda olan odamızın seçimlerini bir dönüm noktası olarak görüyorum. Bu noktada iş dünyasının kalbinden Sn. Kemal KARAKÜÇÜK’ün geçtiği biliniyor.

BİNİCİ;  “MARKA ŞEHİR KAVRAMINI HAYATA GEÇİRMELİYİZ”

Gaziantep’in, Kayseri’nin, Denizli’nin sosyo-ekonomik anlamda geldiği durum ortadadır. Bu örnek illerin gelişim süreçleri dikkatle incelendiğinde söz konusu illerdeki Ticaret ve Sanayi Odalarının ne kadar büyük ve hayati bir rol oynadığını görmek hiç de zor değildir. Bu Odalar, öncelikle kendi illerinin potansiyellerinin farkına varmış, ilin yeraltı ve yerüstü kaynaklarına ait kapsamlı bir envanter çalışması yapmıştır. Sonrasında kurumsal bir yapı kazandırılan Oda bünyesinde bilgi ve birikim sahibi kişileri buluşturarak ilin tüm potansiyelini ve imkânlarını yerli ve yabancı yatırımcılara tanıtım atağına geçmiştir. Aynı zamanda bu Odalar, kendi bünyelerinde istihdam ettiği uzman kadrolarla kendi üyelerine de her türlü bilgi ve danışmanlık hizmeti sağlaması ile hem yeni yatırımları önünü açmış hem de üyeleri ile olan ilişkileri en üst noktaya çıkarmıştır. Üyeleri ile aidiyet bağı bu kadar kuvvetli olan bir Oda’nın Ankara nezdinde çözemeyeceği bir sıkıntı da zaten olamaz.

KMTSO BaşkanI Kemal KARAKÜÇÜK;  ‘’Kasev tarafından yapılan KMTSO sosyal tesis ve kule projesi için yönetim kurullarında gündeme getirileceğini’’ söyledi.

BİNİCİ ; Şehirleri güzel kılan insanlardır. Kahramanmaraş’ta yaşayan güzel insanlar adına Sn. Kemal KARAKÜÇÜK’e yeni dönemde başarılar diliyorum. Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nın sanayi, ticaret gibi temel alanlarda ülkemizin ve Kahramanmaraş’ımızın gelişme dinamikleri ile uyumlu bir şekilde öncü rol üstleneceğine inanıyorum.

KMTSO BaşkanI Kemal KARAKÜÇÜK;  KASEV Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine bu nazik ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Kahramanmaraş hakkında çeşitli konuların görüşüldüğü ve fikir alışverişinde bulunulduğu ziyaretin sonunda karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ile sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol