Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

KARACAOĞLAN SÜMBÜLLÜ PARKI HİZMETE AÇILDI
 Karacaoğlan Sümbüllü Parkı’nda düzenlenen açılış törenine AK Parti Milletvekili Sıtkı Güvenç, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Belediye Başkan Yardımcıları Cevdet Kabakcı, Av. Hasan Kara, Mustafa Uzunlar, Türkiye Kent Konseyleri Birliği Genel Başkanı ve Kahramanmaraş Kent Konseyi Başkanı Zeynep Arıkan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Şemsi Kandemir, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Okay, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Yaşar Altuntel ile Belediye Meclis üyeleri, belediye birim müdürleri, mahalle muhtarları, mahalle sakinleri ve basın mensupları katıldı.



Açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, park yapılan alanın planda okul yeri olduğuna işaret ederek: “Burası imar planında okul yeri olarak belirlenmişti ama arkadaşlarımızın yaptığı zemin etüdü çalışmalarında zeminin sağlam olmaması ve okul yapımına uygun bir yer olmadığı tespit edilince arkadaşlarımız böylesine güzel bir park yaptılar.

Göreve geldiğimiz 10 yıllık süre içerisinde toplamda 140 tane park yaptık ve hizmete açtık. Ayrıca 2012 yılı içerisinde 40 tane park yaptık. Burada Park bahçe Müdürlüğümüz personellerine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.  İmkanlarımız dahilinde şehrimizin hemen her köşesine park ve yeşil alan çalışmalarımız devam ediyor. Davetimize icabet ederek gelen siz kıymetli misafirlerimize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” diye konuştu.

KIZ ÖĞRENCİYE BAŞKAN’DAN AKÜLÜ ARABA SÖZÜ!

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Başkan Poyraz ve protokol üyeleri parkı gezdiler. Parkın açılışına katılan mahalle sakinleri kadınlarla sohbet eden Başkan Poyraz, kadınların sıkıntılarını dinledi.

Bu arada parkın açılışına tekerlekli sandalye ile katılan bir kız öğrenciye Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, akülü araba sözü verdi.


Yaklaşık 5 bin metrekare üzerine kurulan Sümbüllü Parkı içerisinde 2 bin 500 metrekare yeşil alan, 750 metre bordür döşeme, bin 30 metrekare parke döşeme, 2 bin 500 adet mevsimlik çiçek, 170 adet ağaç, 775 adet çalı ve bitki dikimi yapılmış olan park yaklaşık 280 bin liraya mal oldu.


Parkın içerisinde aynı zamanda çeşme, dekoratif yapay şelale, bekçi kulübesi, çocuk oyun grupları, kondisyon aletleri, voleybol ve basketbol sahaları da bulunuyor.


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol