banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

KALİDA, PANİAD YÖNETİMİNİ AĞIRLADI
 Kahramanmaraş ekonomisine büyük katkı sağlayan iki sivil toplum kuruluşunun bir arada olmasının önemli olduğunu vurgulayan Başkan Aladanlı, “Ticaretin canlanması için tanışmak ve güven gerekir. KALİDA üyeleri ile her türlü ekonomik ve sosyal alanda birlikte olmak istediğimizi belirtmek için buradayız. Şehrimizin huzurunu, ekonomisini ve güvenini düşünen herkese biz de elimizi uzatıyoruz. Bu şehir atacağımız birlikte adımlarla kalkınacak.”dedi.



BAŞARILI ADIMLAR ATAN PANİAD

PANİAD üyeleri ile dostluk ve ticari ilişkilerin eski olduğunu hatırlatan KALİDA Yönetim Kurulu Başkanı Osman Gemci, Pazarcık ve Narlı’da faaliyet gösteren PANİAD’ın çok anlamlı ve başarılı adımlar attığını belirtti. İki iş adamları derneği olarak birlikte programlar yaptıklarını hatırlatan Başkan Osman Gemci, “Yeni yılda da birlikte programlarımız olsun istiyoruz. PANİAD bir STK olarak kendine düşeni yapıyor, biz de her zaman çalışmalarını alkışladık. İlçemizin ekonomik kalkınmasına destek sağlıyor, istihdam oluşturuyor ve sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ediyor.”dedi.


PANİAD ve KALİDA üyeleri ile birlikte yurt dışı ticari gezilerin  yapılabileceğine değinen KALİDA Genel Sekreteri Mahir Keçe, bu gezinin tanışma ve kaynaşmaya daha çok vesile olacağını söyledi. TUSKON’un programları ve KALİDA’nın çalışmalarından bahseden Genel Sekreteri Mahir Keçe, PANİAD’a iade-yi ziyarette bulunacaklarını belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol