Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

KALİDA BAŞKANI GEMCİ VE BAYRAM MESAJI
  Tüm İslam Âlemi’nin bayramını kutlayan Gemci, “Bu Kurban Bayramı’nı ihtiyaç sahiplerine adayalım.” diyerek kardeşlik ve yardımlaşma vurgusu yaptı.



 Bayram
ın ülkenin birlik ve bütünlüğüne, huzur ve mutluluğa vesile olması temennilerinde bulunan Gemci, “Dini bayramlarımız, yüce dinimiz İslam’ın emrettiği gibi; dargınların barıştığı, yoksulların korunup gözetildiği, dayanışmanın en samimi örneklerinin verildiği müstesna zamanlardır. Bizler de gelin bu bayram yardımlaşma içerisinde olalım. Hangi milletten olursa olsun herkese kardeş gözü ile bakıyoruz. Gelin bu kardeşlerimizin ihtiyaçlarını gidererek onlara gerçek bir bayram yaşatmak için birer fedai olalım.” dedi. 

Dayanışma ve yardımlaşma duygularının zirveye çıktığı bu özel günleri, bütün bir yıla yayma arzusunda olduğunu dile getiren Gemci, “Milletimizin köklerinde var olan ve İslam’ın ruhuyla bütünleşen insani erdemler, bayramlarda en coşkulu şekliyle yaşanır, hatırlanır. Sevgi, kardeşlik, yardımlaşma gibi insani değerlerimizin en üst noktaya çıktığı bu özel günleri anlamlı kılmak için gelin, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakalım, sevgi, saygı ve hoşgörünün sesini yeniden yükseltelim, kardeşlik ve dayanışma duygularımızı tazeleyerek bir kez daha kucaklaşalım ve bunu bütün bir yıla yayalım.” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol