Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

KAHRAMANMARAŞSPOR’A BAŞKAN POYRAZ DESTEĞİ
 Kahramanmaraş Belediyesi’ne ait Yeşil Vadi’de Kahramanmaraşsporlu futbolcular ve teknik heyetle akşam yemeği yiyen Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, aynı zamanda Kahramanmaraşspor’a destek olacaklarını söyledi.

Konuşmasında Kahramanmaraşspor’un nasıl bir süreçten geçtiğini bildiklerini ifade eden Başkan Poyraz: “Şu anda nasıl bir süreçten geçtiğinizi biliyoruz. Zor bir dönemden geçiyorsunuz. Kuşkusuz Kahramanmaraşspor’u bu günlere sizler taşıdınız. Geçen hafta sizi izlemeye gelecektim ama bir cenaze dolayısıyla şehir dışına çıkmak zorunda kaldım. Bundan sonra her fırsatta sizlerle beraber olacağız. İnşallah kazandığınız bu ivmenin sonunda başarınızın devamını diliyorum. Sizin başarınız, bizim başarımızdır. Biz hiçbir zaman Kahramanmaraşspor ile Kahramanmaraş Belediyespor’u ayırt etmedik. Nasıl ki başka kentlerin birden fazla takımları varsa bizim de olacaktır. Sizler bizim için birer kıymetsiniz, değersiniz. Nasıl ki bir Şifo Mehmet bu şehre geldiği zaman gözlerimiz pırıl pırıl oluyorsa sizlerin de muhakkak ki başka liglerde mücadele edersiniz.  Dün olduğu gibi bugün de her zaman sizlerin yanında olacağız. Bizi ilgilendiren zamanlarda da ilgilendirmeyen zamanlarda da her zaman destek vereceğimizin bilinmesini istiyoruz. Bu vesile ile davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.


Yemeğe, Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Belediyespor Basın Sözcüsü Fatih Köşker ile Kahramanmaraşspor Yöneticileri, Teknik Heyeti ve futbolcular ile basın mensupları katıldı.






Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol