banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

Kahramanmaraş Sevdalıları yola çıktı.
 Aç ılış kurdelasını kesenler arasında belediye eski başkanı H.Ali Özal, Tek-Bir Derneği Başkanı Cuma Tahiroğlu, KASEV Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Binici alkışlarla kesildi, hayırlı uğurlu olsun dilekleri gönderildi.



Dedezade Sokaktaki,  Hayat Han’da derneğin açılış kurdelası davul zurna eşliğinde kesilirken, dernek binasında kuruluş gerekçelerini açıklayan, öncelikle konuklarını selamlayan ve onlara hoş geldiniz diyen KASEV Yönetim Kurulu Başkanı, İnşaat Mühendisi Gökhan Binici, Kahramanmaraş Sevdalıları Derneği olarak öncelikle ilimizin büyükşehir olmasının heyecanını ve mutluluğunu birlikte yaşadıklarına değindi, sonra da; “Kahramanmaraş Sevdalıları Derneği olarak birinci önceliğimiz, ilimizin gelişmesine katkı sağlamak, ilimizin daha yaşanabilir bir şehir olması adına yapılan her türlü iyi ve güzel işlere projelerimizle destek olmak ve ‘şehrim için bir projem var’ diyen herkese yardımcı olmak gayesindeyiz. Ayarıca kültürel, toplumsal, sanatsal ve sportif faaliyetlerimizi ileriye taşımak, adına çalışmalar yapmak hedeflerimiz arasında yer almaktadır.” dedi.


Dernek olarak memleketimize hizmet etmek isteyen tüm sivil toplum kuruluşları ile işbirliği ve dayanışma içerisinde olacaklarının da altını çizen Başkan Gökhan Binici, bu kent için bir tuğla da ben koymak istiyorum diyen herkese kapılarının sonuna kadar açık olduğunun da bilinmesini istedi, son olarak da; “Bu duygu ve düşüncelerle derneğimizin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu ve geldikleri için konuklara teşekkür etti.


BİR BÜYÜK EKSİKLİKTİ, TAMAMLANDI

Derneğin açılışına katılan misafirler de bu derneğin bir büyük ihtiyacı giderdiğini belirterek, kurucularına başarı dileklerinde bulundular.


Dernek ve kuruluş amacı ile ilgili olarak görüşlerini beyan eden KASİAD Genel Sekreteri Ahmet Görgülü, belediye eski başkanlarından H.Ali Özal, Kültür ve Turizm İl Müdürü  Seydihan Küçükdağlı, Ülfet Vakfı yönetim kurulu başkan yardımcısı ve Cuma Tahiroğlu, “Kahramanmaraş’ı gerçek anlamda sevenlerin bir araya gelerek kurdukları dernek, umarız başarılara imza atar. Bu bir eksiklikti, tamamlanmış oldu. Bu şehirde yaşayan herkes Kahramanmaraş sevdalısı. Güzel hizmetler vereceğinize inanıyoruz. Genç ve istikbal vaad eden bir yönetim oluşmuş.” derken, Seydihan Küçükdağlı da Gökhan Binici’nin öğrencisi olduğunu, daha öğrencilik sıralarında geleceğin genç yeteneği olabileceğinin işaretlerini o dönemlerde bile verdiğinin altını çizdi.

 

RENKLİ, DAVUL ZURNALI AÇILIŞ

 

Hayat Han girişinde davul zurnalar çalınır, oyunlar oynanırken, açılışa tanıklık edenler, derneğin kentin yararına hizmetler vereceğine olan inançlarını muhafaza ediyorlardı.

Açılışa çok sayıda vatandaş yanında, Yol-İş Sendikasının eski başkanı, siyaset ve spor adamı Cahit Hayta da katıldı.

AK Parti Milletvekilleri Nevzat Pakdil ile Dr.Yıldırım Ramazanoğlu, başarı dileklerini belirten kutlama mesajı gönderdiler.

Açılış sonrası, dernek binasında misafirlere zengin ikramlar gerçekleşti, misafirler başarı dileklerinde bulundular, hayırlı ve uğurlu olması temennisini tekrarladılar.


 

KASEV’İN KURUCULARI

ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

 

Gökhan Binici         : Başkan

Murat Orhan           : Fizik tedavi uzmanı.

Erol Binici                : Eczacı

Doğan Yerhan         :  İnşaat mühendisi.

Nedim Karavul        : Emekli öğretmen

Ökkeş Kutlu             : Harita teknisyeni.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol