Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

KAÇAK CAMİİ MÜŞTEMİLAT İNŞAATI SORUN OLDU
 Hatırlanacağı üzere, daha önce yerel gazetelere ve internet sitelerine haber olan, ruhsatsız cami müştemilat inşaatına mahalle sakinleri ile cami cemaatinden tepkiler yükselirken, (iddia edildiği üzere lojman ve sosyal tesis olarak inşaatına başlandı) valiliğe ve belediyeye şikâyetler gitmeye başladı.



Avşar Camii bitişiğinde Kur’an Kursu bulunmasına (duvarı duvarına bitişik) Kur’an kursu adı altında yapımına başlanan,  iddia edildiği üzere müftülüğün bile izni ve haberi bulunmadığı söylenen cami müştemilatının ucube olarak ilan edilerek kaldırılması için valiliğe ve belediyeye şikâyet dilekçelerinin verildiği gelene bilgelere arasında yer alıyor.

Hayırseverlerin parası ile yapıldığı iddia edilen cami müştemilatının üçüncü katına kadar çıkması, bu safhaya kadar kimsenin müdahale etmemesi dikkat çekiyorken, vatandaşlardan gelen şikâyet üzerine alınacak karar merak konusu olmayı sürdürüyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol