banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

İTFAİYE OKULLARDA EĞİTİME DEVAM
 İtfaiye Müdürlüğü'nün okullarla koordinasyon halinde yürüttüğü ''Yangın Tedbirleri-Etkin ve Hızlı Müdahale Eğitimi -Tahliye Tatbikatı '' kapsamında Ticaret Meslek Lisesi'nde sunum ve tatbikat gerçekleştirildi.

Eğitimde ayrıca, Belediye öncülüğünde kurulan AKMOD (Arama-Kurtarma-Moral-Destek Ekibi ) tanıtıldı. Yaklaşık 1,5 saat süren sunumun ardından tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.

Öte yandan, toplumun yangın tedbirleri ve yangın güvenliği yönünden bilinçlendirilmesi projesi kapsamında Necip Fazıl İlkokulu öğretmen ve öğrencileri İtfaiye Müdürlüğü'müzü ziyaret ettiler. Öğretmenlere, her yıl çıkan yangınların yüzde 20'sine çocukların sebep olduğu ve bilinçlendirmenin küçük yaşta yapılmasının önemi anlatıldı. Öğrencilere yapılan sunumda , kendilerine başlangıçta eğlenceli bir iş gibi gelen ateşle oynamanın, evlerde veya ormanlık alanlarda ne tür sonuçlar doğurduğu sinevizyon eşiliğinde anlatıldı.

İtfaiye Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, eğitim ve tatbikat faaliyetlerinin, okullarda devam edeceği bildirildi.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol