Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

İŞÇİLERE İŞÇİ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEMİNERİ
 Kahramanmaraş Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından müdürlüğe bağlı Atölye Eğitim Tesisinde hizmet alım ihalesi dahilinde yüklenici firmanın inşaat işlerinde çalışan 32 personeline 4857 sayılı İş Kanunu, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununun ‘Yapı işlerinde İş Sağlığı ve İş Güvenliği Tüzüğü’ kapsamında eğitim semineri verildi.



Seminerde bu konuda çal
ışan personellere;  Yüksekte çalışma durumundaki alınacak önlemler, Kişisel koruyucu donanım kullanma, Ergonomi, Ağır kaldırma teknikleri vs. konularından bahsedilerek olası iş kazalarının vuku bulmadan önlenmesine dair çalışma koşulları konusunda bilgiler slayt sunum halinde aktarıldı.

Seminer ile ilgili açıklama yapan İş Güvenliği uzmanı Hayati Ufakmercimekseminerin amacının; öncelikle iş güvenliği kültürünün benimsenmesi ile beraber personellerimizi iş kazalarına karşı alınacak tedbirler ve güvenlik önlemleri konusunda bilinçlendirip daha güvenli çalışma ortamı oluşturulması olduğunu beyan etti ve sonraki dönemlerde de eğitim ve bilgilendirme seminerleri yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.


Seminerde konuşma yapan Park ve Bahçeler Müdürü Mahmut Bakır seminere iştirak eden inşaat ustalarına iş güvenliği konusunda daha hassas ve dikkatli olmalarının altını çizerek hizmet kalitesini arttırmalarını tavsiye etti.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol