banner1482
Öne Çıkanlar dizi SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN

Bu haber kez okundu.

İNSANDA BEDEN DİLİ VE İLETİŞİM BECERİLERİ SEMİNERİ
 Kişisel Gelişim ve İletişim Uzmanı Fatih Akbaba, Pazarcık'ta bulunmaktan dolayı memnun olduğunu ifade etti. Özellikle iletişimin karşımızdaki insanda kendimizi bulmak olduğu gerçeğini gözeterek hareket etmemiz gerektiğini vurguladı. Fatih Akbaba: "Ailede, işte ve sosyal çevrede samimi ve kalpten olduğumuz müddetçe sağlıklı iletişim gerçekleşecektir. Çocuklarına yabancılaşmayan aileler olmak istiyorsak yavrularımıza kalpten sarılıp onları sonuna kadar dinlemesini öğrenelim. Unutmayalım ki evde verdiğimiz her bir poz yavrularımız tarafından kare kare çekilmektedir. Öyleyse doğru ve güzel pozlar verelim. Yavrularımız da bunu çekip hayatlarına uygulasınlar." dedi.



Katılımcılarla sohbet havasında geçen ve bir polis memurunun iletişime dair örnekleriyle süslendiği proğram yaklaşık 2 saat sürdü. Proğram sonrası PAGİAD başkanı
Mehmet Yılkıcı, Fatih Akbaba’ya verdiği güzel bilgilerden dolayı  teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu. Başkan Mehmet Yılkıcı yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi "Fatih Akbaba hocamızı uzun zamandır davet etmiştik. Ancak bu zamana kısmetmiş. Bu güzel bir zaman oldu bence. zira 2013 senesine böylesine değerli bir isimle başlamak ve konu itibariyle ilçemizin ve insanların en fazla ihtiyacı olan İletişim konusu ile  başlamak çok güzel oldu. 2013 iletişimi açık birlik içinde yaşadığımız bir sene olur inşalllah." diye sözlerini tamamladı.

Katılımcılar böylesine güzel bir konu ile kendilerini buluşturan PAGİAD başkanı Mehmet Yılkıcı ve Yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek bu tür proğramların hem PAGİAD hemde diğer sivil toplum kuruluşları ve belediyeler tarafından daha sıklıkla düzenlenmesini istediler.

Konuşma sonunda Fatih Akbaba dinleyicilerden gelen soruları da cevaplandırdı ve böylesine dikkatli ve seçkin bir dinleyici topluluğu ile kendilerini buluşturan PAGİAD başkan ve yöneticilerine teşekkür etti.

 Eğitim seminerine Pazarcık Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Nabi Aslan, Pazarcık Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Sel, Pazarcık Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Şahingözü, Büyüknacar Belediye Başkanı Mirze Kazlı, Daire Müdürleri, Okul Müdürleri, Emniyet Mensupları Sivil toplum kuruluşlar başkan ve yöneticileri katıldı.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol