banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

İMRAN KILIÇ KÖPRÜSÜ VE BULVARI’NDA ASFALT BAŞLADI

Büyükşehir Belediyesi, yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, şehrin kuzeyi ile güneyini birbirine bağlayan, batı mahalleleri ile şehir merkezi arasındaki ulaşımı yarı yarıya kısaltacak olan İmran Kılıç Köprüsü ve Bulvarı projesinde çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler, 5 kilometre uzunluğundaki bulvarda bir yandan asfalt öncesi temel hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da temel hazırlıkları tamamlanan bölgelerde sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Yoğun ve tempolu şekilde devam eden çalışmalar neticesinde projenin kısa süre içerisinde tamamlanarak Kahramanmaraşlıların hizmetine sunulması hedefleniyor.

TRAFİK AKIŞI SAĞLANACAK

İmran Kılıç Köprüsü ve Bulvarı’nda devam eden çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Ekiplerimiz bölgede yoğun bir şekilde çalışıyor. 5 kilometre uzunluğundaki arterde bir yandan asfalt hazırlıkları yapılırken bir yandan da tamamlanan kısımlarda asfalt serimi başladı. Hedefimiz hızlı bir şekilde asfalt serimini tamamlayarak güzergâhta trafik akışını sağlamak. İnşallah bu hedefimize de kısa süre içerisinde ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol