banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

İLK YARDIM EĞİTİMLERİ SONA ERDİ
 Dokuz hafta süren eğitimlerde, başarılı olan personellere İlk Yardımcı Sertifikaları ile İlk Yardımcı Kimlik Kartları verildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Dr.M.İlker Çitil, 2004 yılında Bakanlığımızın, İlk Yardım konusunda toplumun daha bilgili ve becerili olması için çıkarmış olduğu İlk Yardım Yönetmeliği kapsamında, yine topluma yönelik  ilk yardımın insan hayatındaki önemine vurgu yaptı. Çitil ayrıca, İlk yardımın daha geniş kitleler tarafından öğrenilmesi ve ilk yardım yapan kişilerin bilinçsiz uygulamalardan kaçınması gerektiğini ifade ederek, “Böylece ilk yardımın önemi daha iyi kavranabilecek ve bu sayede bir çok kişiye, doğru müdahaleler yapılıp ciddi kazaların önüne geçilebilecektir.” dedi.


İl Sağlık Müdürü Dr.M.İlker ÇİTİL, eğitime katılan personelleri başarılarından dolayı tebrik ederken eğitimin hazırlanması ve sunulmasında emeği geçen tüm eğiticilere teşekkürlerini iletti.


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol