banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

İCLAL AYDIN ANNELERLE BULUŞTU

 Ne zaman eskiyor sevgiler anne. Ödenen acıların bedeli geçince mi? Yağmur yağıyor. Mutfak camındayım. Nasıl üşüdüğümübilemezsin. Menekşelerim çiçek vermiyor artık anne” dizeleriyle başlayan “Annem” şiiri ile karşılıksız sevginin sembolü annelere duyulan özlemi en içten duygularıyla kaleme alan ünlü yazar, sunucu ve oyuncu İclal Aydın, “Anneler Günü” dolayısıyla Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde sevenleriyle buluştu.

 

Ziyaretçilerine sunduğu kaliteli ve hesaplı alışverişin yanı sıra, düzenlediği etkinliklerle her özel güne ayrı bir anlam yükleyen PiazzaAVM’de gerçekleşen söyleşi ve imza günü, İclal Aydın’ın özellikle kadın hayranları tarafından yoğun katılımla gerçekleşti.

 

Okuduğu duygu yüklü şiirinin ardından söyleşiye başlayan İclal Aydın, bu şiirin kendisi için ayrı bir anlam ifade ettiğini belirterek,  “Annem bir gün gecenin bir yarısında benim çocukluğumda yaşadığım bir simit olayı aklına gelerek beni aradı. Annemin o günleri unutmaması beni çok duygulandırdı. Ben de bir anne olarak daha sonra bu şiiri kaleme aldım” dedi.

 

Anneliği Anlattı

Başarılarla dolu sanat yaşamının yanı sıra, sempatik tavırlarıyla da büyük bir hayran kitlesine sahip olan İclal Aydın, Kahramanmaraşlılara anneliği ve anne olmanın zorluklarını anlatırken, kendi yaşamından da kesitler sundu.Zeynep Lal adında bir kız çocuğu annesi olan İclal Aydın, çalışan annelerin, çocuklarını büyütürken yaşadıkları sıkıntılara da dikkati çekti. Çalışan annelerin, çocuklarının en özel anlarına tanıklık edemediklerini anlatan İclal Aydın, “İlk emeklemesine, ilk cümlelerine tanık olamamak gibi mesela. Çalışan anne olmanın en zor yanı bu olsa gerek” diye konuştu.



"Maraş'ın sıcaklığı, sevgisi beni çok mutlu ediyor"

Bugüne kadar gerek rol aldığı diziler, gerek sunduğu programlar ile dikkatleri üzerine çeken İclal Aydın, Kahramanmaraş'ın kendisi için ayrı bir öneminin olduğunu belirterek, " Kahramanmaraş'a birkaç kez geldim. Buranın halkı çok sıcak kanlı. Karşımda gördüğüm bu sevgi ve sıcaklık bana inanılmaz bir gurur kaynağı oluyor. Geçen yıl da ‘Dünya Kadınlar Günü’ etkinliği için Bu kente davet edildim.  Kahraman kentin kahraman yürekli insanlarına selam olsun" dedi.

 

Fotoğraf çektirdi, imza dağıttı

İclal Aydın, keyifli sohbetinin ardından kendisini görmeye ve dinlemeye gelenlerin sorularını da yanıtladı. Ardından sevenlerine imza dağıtan İclal Aydın, onlarla tek tek fotoğraf çektirerek, mini sohbetler de yaptı. Uzun kuyrukların oluştuğu imza günü sonunda duygularını dile getiren İclal Aydın, “Beni bir kez daha Kahramanmaraşlılarla buluşturan PiazzaAVM’ye ve buraya kadar gelen tüm sevenlerime teşekkür ediyorum. Hakları ödenmez annelerimizin Anneler Günü’nü yürekten kutluyorum” dedi.


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol