banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

HAYDARBEY MAHALLESİNDE YOL YAPIMI
 Fen İşleri Müdürlüğü - Yol Yapım Ekiplerince Haydarbey Mahallesi sınırları içerisindeki yapımı tamamlanan ve 18.02.2013 Pazartesi günü eğitim-öğretime başlayacak olan Hasan Balcı İlkokulu yolunun stabilize yol yapım çalışmaları tamamlanmış olup, yol asfalt serimine hazır hale getirildi.



Fen İşleri Müdürlüğü - yol yapım ekipleri yetkilileri bahse konu okul yolu olan 32192. ve 32188. sokakların yol yapımı çalışmalarına gelen talep doğrultusunda yolun yapımına başlandığı ve okulun eğitime açılacağı tarihten önce öğrencilerin sıkıntı yaşamaması için bölgeye güçlü bir ekip alındığı, gündüz ve gece çalışmalara devam edildiği ve gerekli yol çalışmasının tamamlandığı bilgisini verdiler. Aynı zamanda stabilize yol çalışmasının ardından kaldırımlar için bordür ve parke döşeme çalışmasının başlayacağı bilgisi alındı. 

Fen işleri Müdürlüğü yol yapım ekipleri yetkilileri okul yolları için titizlik ile çalışma yapıldığı ve Fen İşleri Müdürlüğüne gelen okul yolu yapım taleplerinin gereği için öncelik verdikleri bilgisini aktardılar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol