Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

HAREKETTE BEREKET VAR!
 Çalıştaylarla birlikte kentin tüm dinamiklerini harekete geçiren Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal; “Her yeri harekete geçirdiğin zaman ve harekete geçen yerlerde doğru bir hedef çerçevesinde aynı hedefe kilitlenmiş olarak hareket ettiği zaman sonuca ulaşmanız kaçınılmazdır.” Diye konuştu

Bütçe görüşmelerinin ardından seçim bölgesi Kahramanmaraş’a gelerek ziyaretlerini sürdüren Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal Aksu TV’de yayınlanan Moderatör Özel Programına katıldı. Manşet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mesut Tuğrul’un sorularını yanıtlayan Ünal Türkiye’nin Irak ve Suriye Politikası, Ankara gündemi ve Kahramanmaraş’ın yerel siyaseti ile ilgili son gelişmeleri aktardı.

Çalıştayların Eylem Planında yer alan projeleri takip etmesi açısından bürokrasinin önündeki tüm engelleri kaldırmaya hazır olduklarını da belirten Ünal; “bürokrasinin hiçbir mazeret üretmesine imkan vermemek için bütün sorunları aşarız, sonra da o proje hakkında hesap sorarız” dedi.


ÇALIŞTAYLAR DEVAM EDECEK!

Çalıştayların eylem planları üzerinde toplantılar yaparken diğer taraftan da çalıştayların devam edeceği müjdesini veren Ünal, çok kısa zaman içerisinde Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve çok önemsedikleri Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın katılımıyla bakanlıkların ilgili alanlarıyla çalıştaylara devam edeceklerini söyledi.

Kahramanmaraş’ı çok özel bir il olarak nitelendiren Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal şöyle konuştu; “Kahramanmaraş bu ülkenin ruh kökünün ocağıdır membasıdır. Bir ilin ruhunu oluşturan o şehrin yaşanmışlığıdır. Bu şehrin yaşanmışlığına baktığınız zaman Rıdvan Hocayı, Sütçü İmam’ı görürsünüz. Kurtuluş zamanına baktığınız zaman vatanı ve milleti için gözünü kırpmadan kurşunların üzerine atlayan insanları görürsünüz. Diğer taraftan Kahramanmaraş Lisesinin Rasim Özdenören, Adil Erdem Bayazıt, Cahit Zarioğlu, Akif İnan, Nuri Pakdil ve daha adını sayamayacağımız bir çok değerleri yetiştirmiş ve Türkiye’ye ikram ettiğini görürsünüz”

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol