banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

HALK EKMEK 2 NİSAN'DA BÜFELERDE
 Kahramanmaraş Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Halk Ekmek Fabrikası'nda 3 aylık aradan sonra 1 Nisan 2013 tarihinde üretime geçilecek. Halk Ekmek'te 2 Nisan 2013 tarihinden itibaren de büfelerde ekmek ve simit satışları tekrar başlayacak.



"Gıda Hijyeni Uygulaması"
kapsamında, üretimin sorunsuz bir şekilde, daha hijyenik ve kaliteli bir ortamda yapılması maksadıyla makina ve teçhizatlara yönelik genel bakım ve temizlik çalışmaları devam ediyor.

Halk Ekmek konusunda bilgi veren Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, halk ekmek fabrikasında tekrar üretime geçileceğine işaret ederek: "Halk ekmek fabrikamızda üretime ara vermiştik. Şimdi ise üretime geçiyoruz. Halk ekmek fabrikamızda bakım, onarım ve temizlik çalışmaları yürütülüyor ve 1 Nisan akşamı üretime geçilecek. 2 Nisan 2013 Salı gününden itibaren tüm büfelerimizde satışlarımız başlayacak" diye konuştu.







Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol