banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

GÜVENÇ’TEN SAĞLIK-SEN’E ZİYARET
 Seçimlerin demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru olduğunu belirten AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, demokratik sürecin ardından yeniden Sağlık-Sen Genel Başkanlığı’na seçilen Metin Memiş ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.



Sağlık-Sen’in sivil toplum örgütleri ve sendikalar arasında önemli ve farklı bir yere sahip olduğunu belirten Güvenç Sağlık-Sen’in ortaya koyduğu vizyon ve farklı sendikacılık anlayışıyla her zaman farklı bir yerde durduğunu söyledi.

Güvenç ayrıca Sağlık-Sen Kahramanmaraş eski Şube Başkanı Mutlu Kaya’nın da Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcılığı’na seçilmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Sıtkı Güvenç‘e teşekkür eden Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, 1995'te Mehmet Akif İnan'ın öncülüğünde başlayan sendikal mücadeleye, Memur-Sen'le birlikte aynı ilkeler doğrultusunda, doğru yerde durarak, doğru zeminleri kullanarak ve doğru zamanlama yaparak devam ettiklerini kaydetti.

Bundan sonra da belirledikleri hedeflere Sağlık-Sen ailesiyle birlikte tek tek ulaşacaklarını kaydeden Memiş, "Sağlık-Sen olarak, yeni dönemde de yeni hedeflere, iyi planlama, yoğun bir gayret, birlik ve beraberlik içinde hep birlikte ulaşacağız" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol