Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

GÜVENÇ, KAYSERİ’DE TAZİYEYE KATILDI
 Hafta başında çok sevdiği aile büyüğü, bir süre rahatsızlık geçiren ve tedavi gören, ancak hayata daha fazla tutunamayıp vefat eden babası Ali Yakut’u (75) kaybeden Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Sadık Yakut, Kayseri’de, Karayolları Bölge Müdürlüğü misafirhanesinde taziyeleri kabul ederken, bu ziyarete katılanlardan biri de Milletvekili Sıtkı Güvenç oldu.



Taziye ve başsağlığı sırasında, eski Orman Bakanlarından, 22. dönem Demokratik Sol Parti (DSP) milletvekili Arif Sezer de bulunurken, Yakut, Güvenç’in ziyaretinden ve başsağlığı dileğinden memnun olduğunu söyledi.

 

ACIBADEM VE GÜVENÇ’İN İSMAİL ABİSİ

Güvenç’in Kayseri’deki ikinci durağı, yine Kayseri Milletvekili, sağlık camiasının önemli kuruluşlarından olan Acıbadem Hastanesinin sahibi İsmail Tamer’i hastanede ziyaret etti.


Ziyaret sırasında yine Kayseri milletvekili Ahmet Öksüzkaya da bulunurken, kısa sohbetin ardından hep birlikte Ankara’ya hareket ettiler.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol