banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

GÜL BAHÇESİNE DÖNDÜK!
 Geçtiğimiz aylar içerisinde Kahramanmaraş’ın büyük bir kısmını sümbül ve lalelerle bezeyen Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, şimdi de ana caddelerde bulunan refüjleri güllerle süslemeye devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmayla birlikte dünyanın en güzel güllerinden sayılan Meilland gülleri, şehrin ana caddelerinde bulunan refüjlerde çiçek açarak adeta yaza merhaba dedi. Şehrin ana caddelerinde bulunan refüjlerin güllerle donatılması vatandaşlarımızı da memnun etti.

Kahramanmaraş’ı adeta bir gül bahçesine çevirdiklerini dile getiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri: “Daha önce Kutlu Doğum anısına Kent Meydanını güllerle donatmıştık. Şimdi de refüjleri donatıyoruz. Ağırlıklı olarak kırmızı renklerden oluşan Meilland gülleri dikip hem göze hem buruna hitap ediyoruz. Devam eden çiçek dikim çalışmaları ile şehrimiz adeta bir çiçek bahçesine dönüşecek.” diyerek sözlerini tamamladılar.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol