banner1482
Öne Çıkanlar SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN BAŞKAN GÜVENDEN BASIN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Bu haber kez okundu.

GÖKKAYA, KALP KRİZİNE YENİK DÜŞTÜ!
 Bir otelde spor yaptığı sırada fenalaşarak Bayındır Hastanesi acil servisine kaldırılan, bir dönem de AK Partiden milletvekili aday adayı olan, Ankara bürokrasisinin sevilen siması ve 2003 yılında TETAŞ Genel Müdürlüğüne atanan Gökkaya, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği öğrenilen Gökkaya'nın vefatını öğrenen yakınları ve mesai arkadaşları, hastaneye akın etti.

H.DURAN GÖKKAYA'NIN ÖZGEÇMİŞİ

Göksun ilçesinin Büyükkızılcık beldesinde 1955 yılında doğan Gökkaya, 1980 yılında Ankara İktisadi Ticari İlimler Akademisi'nde lisans, 1992 yılında Gazi Üniversitesi'nde kamu yönetimi lisans üstü, 2006 yılında da Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi'nde iktisat doktorasını tamamlamıştı.

Merhum Gökkaya’nın enerji ile ilgili bir de basılmış eseri bulunmaktaydı.

Gökkaya, sırasıyla Devlet İstatistik Enstitüsü, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, KOSGEB, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.'de çalışmıştı. 12 Mayıs 2003 tarihinde TETAŞ'a Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanan Gökkaya, bu görevini yürütmekteydi. Gökkaya, evli ve 4 çocuk babası idi.










Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol