Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

EVLİYA’YI KAYBEDELİ 15 YIL OLDU
 Adalet Partisi milletvekili olarak, 1974-1980 yılları arasında hizmet veren, unutulmaz siyasetçi, ahde vefaya en çok önem veren Halit Evliya, 15 yıl önce bugün aramızdan ayrılırken, bugün onun insanlığı, eserleri konuşuluyor.



Türk siyasete tarihinde ciddi bir denge unsuru olduğu tescillenen Evliya, güzel insandı, çocukla çocuk, büyükle büyük olurdu ve her şeyden önce insan adamdı.

Eşinin ve çocuklarının gözbebeği olan merhum Halit Evliya’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır ve metanet diliyoruz.


NOT: İçerisinde merhum Halit Evliya’nın da olduğu manşetteki resim, muhtemelen 1975’de, dönemin başbakanı sayın Süleyman Demirel’in başbakanlık konutunda, makamında çekildi. O dönemler meslekte yeniydim ve sayın Demirel ile Kahramanmaraş yerel medya adına ilk röportajı gerçekleştiren Mehmet Fiskeci olarak, bu röportajı v e takip eden haberleri Memleket Gazetesinde yayınlanmıştır.

Yukarıdaki  resimden bazıları hayatta. Hak’kın rahmetine kavuşanlara rahmet dilerken, hayatta olanlara uzun ömürler diliyorum.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol